Navigáció
Keresés


Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

Share

Az oldalunk azzal a céllal jött létre, hogy segítsen az állást, és munkát keresőknek. Ha éppen munkanélküli és munkalehetőség érdekli, vagy munkát keres, akkor szívesen segítünk, partnereink, és hirdetéseik segítségével.

Állásajánlatok böngészése nálunk teljesen ingyenes. Az oldalon válogathat az internetes munka, diákmunka, állás, munka ajánlatok közül. Remélem weblapom segítségével megtalálja az önnek megfelelő, munkaajánlatot.

Google

Ha fizetni akarsz a kamu állás munka, távmunka ajánlatokra, akkor nyugodtan bezárhatod ezt az oldalt.

Valós internetes munkát ajánlunk, amellyel az ember megcsinálhatja a saját online vállalkozását tulajdonképpen a semmiből.

Internetes munka: a 21. század lehetősége

(Otthon végezhető munka)

Amilyen gyorsan változik a technikai fejlődéssel az emberi környezet és társadalom, olyan gyorsan változik az emberek életmódja is. Elég néhány év ahhoz, hogy életünk minden területe más képet mutasson, másfajta épületekben lakunk, másféle ételeket eszünk, évszakonként változik a divat és változnak eszközeink.

Nincs ez másképp a munkaerőpiac területén sem. Az olyan történeti folyamatok, mint a nagy ipari forradalom, az emberek tömegeinek életmód és munkaváltozását hozták magunkkal, a mezőgazdaság jelentősége egyre kisebb lett, az iparé megnőtt, mezőgazdasági munkások milliói lettek iparosokká és tértek át arra a nagyvárosi életmódra, amely már a mostani városi életmód elődjének tekinthető.

Néhány század eltelte után az utóbbi évtizedekben ismét egy olyan változás következett be a gazdaság és ebből adódóan a munkaerőpiac és a munkavállalás területén, amely jelentőségében és hatásában az ipari forradalomhoz mérhető. Technikai fejlettségben ugyanis a nyugati civilizáció olyan szintet ért el, hogy mind a mezőgazdaságban, mind az iparban egyre kevesebb munkásra van szükség, ugyanakkor megnőtt a szolgáltatási szektor szerepe.

Nincs ez másképp Magyarországon sem, ha megnéznénk a rendszerváltozás után alapított vállalkozások döntő többségét, akkor azt tapasztalnánk, hogy a legtöbb közülük szolgáltatásokat kínál.

Az utóbbi évek másik nagy változása, hogy a szolgáltatási szektoron belül is megnövekedett az „információra alapuló szolgáltatások" jelentősége, ami részben a számítástechnika hihetetlen mértékű fejlődésének és terjedésének köszönhető. Ma már a legtöbb munkafázisból kihagyhatatlan a számítógépes munkavégzés valamilyen formája.

Az internet megjelenése hatalmas mennyiségű feldolgozandó információt szabadított a modern társadalmakra, amelynek tagjai ma már szinte mindent elvégezhetnek otthonaikból, pusztán egy számítógép és internetkapcsolat segítségével. Modern emberi kapcsolataink jelentős többségét itt (is) tartjuk, kapcsolatrendszereket, hálózatokat alakíthatunk ki, sőt sokunk ma már a legegyszerűbb dolgok megvásárlásához is az internetet használja.

Ez a helyzet, az „e-társadalom" kialakulására az utóbbi évtizedben hatalmas üzletágak épültek. Ez vezethetett oda, hogy számos munka ma már csak az internet segítségével végezhető el, annak segítségével azonban bárhol, bármikor és szinte bárki által. A munkaerőpiacból így a fejlett nyugati országokban egyre nagyobb szeletet „harap" ki a terjedő internetes távmunka és annak különböző válfajai. Szakértők a következő évtizedben az internetes és távmunkák további gyors térnyerését várják. Ez a folyamat ma már döntő módon befolyásolja az országok munkaerő politikáját is. Az internetes távmunka jellegéből adódóan számos problémát megoldhat (sok ember munkaház juttatása, olyanok bekapcsolása a programokba, akik kevéssé mobilisek, részmunkaidős foglalkoztatottság kialakítása stb.). Ugyanakkor számos kérdést is felvet ez a fajta munkavégzés (a munkavállaló helye a hagyományos munkaerőpiacon, az állami szociális juttatásokhoz való viszonya stb.). Ezért mindenképpen érdemes számos körülményt figyelembe vennünk és mérlegelnünk, mielőtt internetes távmunkát vállalnánk!

Munkavállalás az Európai Unióban.



allasinfok.webnode.hu/

Ez a honlap a Weblapot.net honlapkészítővel lett létrehozva.
Partnereink:
ihonlap.hu honlapépítő Űrlapkészítő
1stWebMagazine - webdesign magazine
Esküvői helyszín kereső