Keresés


Hírek
2011. november 05.

fizet

hirek
Belépés
Hirdetés

Fotókabin bérlés
Esküvőre, rendezvényre, céges, karácsonyi, szilveszteri buliba.
fotokabin.hu

Esküvői helyszín kereső
Találd meg álmaid esküvői helyszínét, pár kattintással.
azeskuvo.hu

Poppy köntös
Nézd meg mit viselnek a legmenőbb csajok otthon.
poppywebshop.hu

Műanyag és fa nyílászárók
Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő ajtót, ablakot. Tekintse meg weboldalunkat.
nyilaszarocenter.hu

Felugró ablak
Mentse meg honlapjáról távozó látogatóit a PoccaBee kilépési szándék figyelő overlay popuppal.
poccabee.hu

Űrlapkészítő
Készítsen űrlapot, szavazást. Ingyen! Az űrlapkészítő programmal.
urlapkeszito.hu

Esküvő katalógus
Az összes esküvői szolgáltató egy helyen: helyszínek, fotósok, videósok, ceremóniamesterek stb. Minden ami esküvő!
azeskuvo.hu

Irodaház és irodatakarítás
Irodaház és irodatakarítás, konditerem takarítás, takarítás Budapesten és vonzáskörzetében
oxygenclean.hu

sikerprogram

SikerProgram, 2x2linkstart

Mi a SikerProgram legjobb része?

A regisztrációkat bináris, azaz két lábas struktúrába rendezi, vagyis nagyon sok "beeső" munkatársra is számíthatsz, aktív szponzoraidtól.
Ezek a "beeső" munkatársaid nem tartoznak közvetlenül a Te személyes csapatodba, mégis a legtöbb hálózatban a Te struktúrádban is ott lesznek, forgalmat generálnak, amiért minden hálózatban Te is jutalékot kapsz majd.

A bináris másik jelentése, hogy 2 fő "vezető" beállítottságú személyes csapatodban lévő munkatárs elég a minimum keresethez!

Persze, ha komolyabb jövedelemet szeretnél, és nem félsz a saját vállalkozásodként kezelni a SikerProgramban elfoglalt üzleti lehetőségedet, akkor a Te munkáddal még másokat is segítesz. Ezt természetesen nagyságrendekkel nagyobb jutalékokkal fogják honorálni azok a hálózatok, amelyekbe átregisztrálunk a teljes struktúráddal együtt.

A Hálózati belépésekre, illetve havi díjakra, miért nem kell saját pénzt áldoznod az induló SikerProgram-os szolgáltatás vásárlásán kívül?

Mert a SikerProgram saját marketing matematikáján keresztül úgymond "jutalék" keletkezik, ahogy a szolgáltatásunkat általad (miattad) egyre többen veszik igénybe. Ahogy nő a mi bevételünk, úgy nő a Te "jutalékod". Ebből a jutalékból mi fogjuk Neked kifizetni az összes hálózatba a belépést, és ahol van, a havi fenntartási költséget is. Neked csupán élvezned kell a jobbnál jobb termékeket és szolgáltatásokat ingyen és bérmentve, mint például:

 • utazási kedvezményeket,
 • videó email küldési lehetőséget, (vagy akár webkonferencia terembérletet)
 • életbiztosítást,
 • befektetést,
 • kedvezményes autóvásárlási lehetőséget,
 • divatárú vásárlási utalványokat,
 • többféle, kiváló minőségű táplálék-kiegészítőket,
 • vitaminokat,
 • diszkont áras alapvető élelmiszereket, innivalókat, tisztálkodási szereket (otthoni használati mennyiségben),
 • ....stb.

A lista abszolút a teljesség igénye nélkül, egy vázlat csupán a hálózatokban elérhető termékek közül.

A valóság az, hogy az élet szinte minden területét le fogjuk fedni egy-egy hálózattal.

De mindig igaz lesz az, hogy

Nem kell semmiből többet tartanod vagy venned havonta, mint ami egy egyszerű háztartásban elfogy. Nem kell a "felesleget" eladnod, és soha nem leszel "értékesítésre" kényszerítve, hogy pénzt, pénzt és pénzt kapjál.

A SikerProgram saját marketing terve az egyetlen, aminek a működésével tisztában kell lenned, a többi hálózatból, csak az általad kiválasztott terméket és a jutalékot fogod kapni, az itteni munkád eredményeként. Abban, hogy kiismerd a SikerProgramot, az a munkatársunk fog segíteni, aki ezt a weblapot megmutatta Neked , illetve a különböző webkonferenciák, blogbejegyzések amelyeket biztosítunk.

Jól hangzik?

A technikai feltételek és a segítség adott ahhoz, hogy ezt a hálózatot bárki fel tudja építeni.


Remek csapattal, segítőkész munkatársakkal dolgozhatsz együtt.
Néhány dolog, amit hoznod kell:
-némi szabadidő,
-egy kis aprópénz,
-egy csöpp munkakedv
-sok-sok lelkesedés...

bármire gondolsz nézd meg elöbb a videot itt: katt ide

SikerProgram, 2x2linkstart

Tudom, hogy sokan megkeresnek mindenféle ajánlatokkal De ajánlott-e neked bárki olyan üzletet eddig amivel csak pluszba jöhetsz ki? Szeretnél-e egy éven belül biztosan eljutni a havi egymilliós passzív bevételig? Van-e erre egyetlen egyszer 3700 Ft rááldozható pénzed? És saját weblapod? Ez egy kockázat mentes lehetőség.

Pénzt mindenképpen kapsz, ha dolgozol vele, akkor sokat, ha nem dolgozol vele, akkor keveset. Akár elhiszed, akár nem...

Létezik még csoda és úgy gondoltam, mivel vagyunk olyan jóban, hogy megosztom veled is. Az ajánlat egyszerű. Ha van egy weblapod akkor tudok neked egy szuper hirdetési helyet. A hirdetésed végleg ott marad az oldalon. Egyetlen egyszer kerül 5$-ba a hirdetés kihelyezés illetve 50$ba a kiemeltebb hirdetés amelyre több száz százalékos pénz visszafizetési garanciát vállalnak. Ha egy apróságot is bevállalsz, a hirdetés mellé akkor ez nagyon komoly keresetet jelenthet neked Részletek:

Több jó hírem is van a számodra:

 • A SikerProgramot egyetlen egyszer befizetett 5$, vagy 50$-ral kezded el és soha, de soha többet nem kell fizetned semmiért a saját zsebedbõl!
  (szerintem ennyire jó ajánlatot mostanában nem hallottál, pedig igaz)
 • Nem lesz havidíj, amit fizetned kell
  (saját zsebedbõl tényleg nem kell többet pénzt belepakolnod egyetlen hálózatba sem, mert mindent a SikerProgram fog Neked kifizetni)
 • Máshol ilyen ajánlatot nem fogsz kapni! Mert a SikerProgram számos hálózaton keresztül nem egyszer, hanem többször fogja Neked párhuzamosan megadni azt a jutalékot, amely a csapatoddal együtt végzett itteni munkádért megillet.
  (Természetesen, mint bármelyik üzletben, itt is munkával érheted el, hogy komolyabb pénzeket keress passzívan)

A munka itt is ugyanaz, mint bármely más hálózatban. Mutasd meg azoknak az embereknek akiknek tetszik ez az üzleti lehetõség, és szeretnél velük dolgozni, és õk is szeretnének veled dolgozni.
Sikeresek lesztek, ha egymásra figyelve, egymást segítve növekedni fog a csoportod, te viszont igyekszel mindent megmutatni errõl az üzletrõl
új munkatársaidnak, vagyis remek sponzoruk leszel.

SikerProgram, 2x2linkstart

A SikerProgram saját matematikája:

A SikerProgramon belül összesen 4 különböző jutalék érhető el, mindegyik növelheti az egyenleged. A sikerprogramban gyűjtött egyenleg a hálózati belépések alapját képezi. A SikerProgramban pénzbeli kifizetés nincs. Az itt összegyűjtött jutalékodból több hálózati belépőd és egy ideig a havi díjak lesznek kifizetve. Amely hálózatokba bejutottál a SikerProgram által az ott keletkező jutalékaidat az ottani marketing terveknek megfelelően az adott cégek fogják kifizetni. A csapatodnak természetesen ugyan ezek a feltételek adottak. A munkádért járó készpénzt minden olyan hálózat fogja Neked megadni amelyben részt veszel. Nem muszáj mindegyik hálózatban a saját neveddel regisztrálnod. Lehet egy rokonod, vagy egy céged adataival is regisztrálni, de mindegyikbe részt kell venned, hogy a struktúra amelyet építünk töretlen legyen. A következő részben megtudhatod, hogy mi az a 4 jutalék ami elérhető, és ami biztosíthatja számodra, hogy saját pénz betétele nélkül egyszerre ugyan azzal a csapattal építsük a szebb közös jövőt.

2x2 Sikerprogram1

Ha a SikerProgramban regisztráltál, befizetted és aktiváltad az alap csomagod, feladtad a "saját" weblapodra mutató hirdetésedet, elindul az első gazdasági osztályban egy 2x2-es mátrixod, itt a hirdetésed árának 60%-a visszaosztásra kerül, a következő matematikai számítással:

Az első két munkatársad valamint akár általad szponzorált újabb 4 vagy általuk szponzorált első 2-2 munkatárs fér el egy mátrixban. Tehát a mátrixod 6 fővel megtelik. Ha mind a 6 fő bekerült, akkor kapsz 5$ jutalékot, ebből levonásra kerül az újabb mátrixod indításának díja 2$. vagyis tisztán 3$t jutalékod képződik, és új üres mátrixot nyitsz a SikerProgramban lévő személyes szponzorod saját mátrixán belül. Természetesen a Te munkatársaid, amikor nekik kitelik a saját mátrixuk ugyan így a Te aktuális mátrixodban foglalnak helyet. Ahányszor kitelik a Te mátrixod, akár új, akár a régi munkatársaid újra indult mátrixaival, akkor Te jutalékot kapsz. Amikor eléred a SikerProgramban, hogy az egyenleged 3000 Ft fölé emelkedik (4 mátrix kipörgés, vagy vezetői csomaggal indulás.), akkor automatikusan belépsz a második gazdasági osztályba is. Ott is elindul plusz egy mátrixod, így magasabb jutalékokra is szert tehetsz. Minden egyes mátrix kipörgése 1 évvel növeli a tagságod idejét. (Ezért nem lehet "kiesni" a SikerProgramból.)

2x2 Sikerprogram2

Miután befizetted a vezetői csomagot, vagy összejött az alap csomagnál a 4 mátrix kipörgésed, elegendő jutalékod van, hogy elindítsuk a második gazdasági osztályos mátrixodat is. Ezzel párhuzamosan a hirdetésed is egy sokkal kiemeltebb helyre kerül a linktárunkban.

A második gazdasági osztály működése ugyan az, mint az első gazdasági osztálynál, de ide azok a munkatársaid kerülnek akik vezetői csomaggal indulnak, illetve, ha ők is elérik a második gazdasági osztályos jutalék lehetőséget. A második gazdasági osztály tehát 50$ indul és minden mátrix kipörgéskor a visszaosztás 40$ tehát ennyivel emelkedik az egyenleged minden ciklus végén. Amikor az első alkalommal kipörög a második gazdasági osztályos mátrixod, az egyúttal a belépődet is jelenti a 2x2successProsperity hálózatába.
A második gazdasági osztályos mátrixok mellett párhuzamosan természetesen Neked és munkatársaidnak is "pörög" az első gazdasági osztályos mátrix is. Amint a SikerProgramos egyenleged eléri a 200$os összeget, azt levonjuk, és indul egy mátrixod a 3. gazdasági osztályban is.

2x2 2x2 Success Prosperity

Ugyan úgy működik, mint az első kettő, de itt a hirdetésed TOP pozícióba kerül, és sokkal hangsúlyosabb is lesz.

A 3. gazdasági osztályban egy mátrix kipörgésekor a jutalékod 150$ Ft és természetesen itt is ilyenkor új ciklust kezdesz. De amint először kipörög a 3. gazdasági osztályos mátrixod, vagy az egyenleged eléri az első hálózat belépőd árának mértékét, azonnal beléptetünk téged oda, és onnantól folyamatosan a többi hálózatba is. Természetesen a munkatársaidnak is ugyan ezek a feltételek adottak, tehát amikor az ő egyenlegük eléri ezt a szintet, akkor a másik hálózatokba a Te kódoddal fogjuk regisztrálni őket, vagyis Neked ekkor jutalékod keletkezik az adott hálózatból, és innentől kedzve folyamatosan, az ottani marketing tervnek megfelelően. Majd így tovább...

A végén MINDEN hálózatban bent lesz nagyjából ugyan az a csoport alattad, sőt beeső emberekre is számíthatsz hiszen sok hálózat ahova megyünk bináris, vagyis két lábas. A SikerProgramban 6 munkatárs a "norma".

Természetesen ha csak két vezetőt találtál, akkor kevesebb jutalékra számíthatsz minden hálózatból, amíg nem pótolod a lemaradást. Ha több, mint 6 munaktársad van akkor meg több jutalékra számíthatsz.

Minden munkatársad aktív lesz mindegyik hálózatban (anyagilag értem), hiszen saját zsebből pénzt ebbe már nem kell beletennetek, amig az adott hálózatból esetlegesen nincs jutalékod, a SikerProgram fogja kifizetni a havi aktivitásokat, utána jutalékod egy nevetségesen kicsi részét kell majd erre visszaforgatnod. De mindig többet fogsz keresni, mint amennyi az esetleges "kiadásod" lesz.

Word Pool

Minden egyes gazdasági mátrix kipörgésekor, marad el pár forint a "kerekítésnél". Ezeket egy kalapba gyűjtjük, amely kalapból a csapatod mérete alapján minden évben vissza fogjuk osztani a bent lévő összegyűlt összegeket. Minden 6. saját munkatársad után egy résszel növekedik a Te saját potenciális jutalékod. Tehát 6 munkatárs esetén 1 rész, 12 esetén 2 rész...stb. Év végéig a kalapból levonjuk a SikerProgram működési költségeit, és a fennmaradó összeget elosztjuk az összes részek összegével majd az általad birtokolt részek mennyiségével megszorozva a Te jutalék számládra írjuk.

Ez a honlap a Weblapot.net honlapkészítővel lett létrehozva.
Partnereink:
ihonlap.hu honlapépítő Űrlapkészítő
1stWebMagazine - webdesign magazine
Esküvői helyszín kereső