Poliszacharid

Ez a csodálatos tápanyag közismerten erősíti a sejtfalat, növeli az antioxidáns szintet, és kitakarítja a mérgeket a testből. Fontos szerepe van a degeneratív betegségek megelőzésében, szabályozza az egészséges emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, és segít fenntartani az egészséges vércukorszintet.

Triterpenoid

AGanoderma koleszterincsökkentő szuper adaptogénjeként ismert. Dr. G. Kutten kutatásaiban kimutatta, hogy segít megakadályozni az antigénekhez kapcsolódó allergiákat, segíti az emésztési folyamatokat, növeli és erősíti a sejtmagot és kitisztítja a szervezetből a koleszterint és a zsírokat.

Adenozin

Gyulladáscsökkentő tulajdonsága van, a koleszterint is csökkenti és energiával látja el a sejteket. Azzal, hogy energiát juttat a sejtekbe, az adenozin fontos szerepet játszik az emberi anyagcserében.

Ganoderic eszencia

A Ganoderma Lucidum bőrgyógyító hatásának a forrása. A Ganoderma kivonat bizonyos bőrbetegségeket csökkent és/vagy gyógyít, ha közvetlenül a bőrre kenik. Emellett segít gyógyítani a rákos sebeket és más szájüregi fekélyeket, megújítja a bőrszöveteket, és tiszta, lágy, „új” bőrt eredményez.

Természetes germánium

A germánium erős gyógyító képessége három, a szervezet egyensúlyában okozott változáson alapszik. Egy 2004-es kutatás szerint a germánium csökkenti az abnormális elektromos impulzusokat a sejtek körül, növeli az egész szervezet oxigénellátást, szabályozza a test egészének elektromos rendszerét.


Az Organo Gold Coffee egyetlen wellness kávé, amelyiknek a koffeintartalma 9mg csészénként és bio Ganoderma kivonatot is tartalmaz. A Ganoderma sokkal erősebb, mint a Ginseng és sokféle módon segít. Az Organo Gold termékei Magyarországra is megérkeztek: - Organo Gold Black Coffee - 13.990 Ft - Organo Gold Latte - 14.400 Ft - Organo Gold Mocha - 16.500 Ft - Organo Gold Hot Chocolate - 17.000 Ft - Organo Gold Green Tea - 18.000 Ft